تجهیزات شبکه

با سینی رک و ریل های رک بیشتر آشنا شوید

درک مناسبی از سینی ها و ریل های رک ها

درک مناسبی از سینی ها و ریل های رک ها

در دنیای مدرن کسب و کار امروز، عملا هر کسب و کاری که وسایل و تجهیزات کامپیوتری مانند سرور ها، کامپیوتر ها و سخت افزار های شبکه ای داشته باشد، می تواند از مزایای سینی های رک ها و ریل های رک ها استفاده نماید. این وسایل می توانند فضای مورد نیاز برای سخت افزار ها و تجهیزاتی که ابعاد بزرگی دارند را به وجود آورده و تا حد زیادی امنیت آنها را تضمین نمایند.

از آنجایی که سینی ها و ریل های رک ها، بخش و اعضای مهمی از رک ها می باشند، ما در این مقاله قصد داریم تا نگاهی دقیق تر به آنها بی اندازیم و ببینیم که این بخش ها اساسا به چه منظور طراحی و تهیه شده اند.

سینی های رک

سینی های رک ها در داخل رک ها قرار می گیرند تا از تجهیزات پشتیبانی کنند. این سینی ها می توانند از همه ی انواع تجهیزات، نظیر سرور ها، لپ تاپ ها، کامپیوتر ها (PC)، دستگاه های مربوط به آی تی (IT)، فایروال ها، درایور ها، کیبورد ها و پرینتر ها و دیگر دستگاه ها پشتیبانی نمایند و آنها را بر روی خود نگه دارند.

به طور کلی، سینی های رک ها به دو دسته ی اصلی محرک و ثابت تقسیم بندی می شوند. آنها با انواع مختلفی از رک ها مانند رک های دریچه دار یا سوراخ دار، رک های دو طرفه، رک های چهار طرفه، رک های مربعی، رک های دیواری و رک های گرد سازگار می باشند.

امروزه معمولا بهترین سینی های رک، سینی هایی هستند که قابلیت تنظیم عمق را دارند و می توان آنها را به راحتی تنظیم نمود. آنها می توانند میزان وزنی برابر با 900 پوند ( تقریبا برابر با 400 کیلوگرم) را تحمل کنند. با این حال، همه ی سینی های تحمل این وزن را نداشته و سینی هایی نیز وجود دارند که نهایت وزنی که می توانند تحمل کنند برابر با 30 پوند ( یا 13 کیلوگرم) می باشد و به طور کلی میزان تحمل وزنی که سینی ها دارند بستگی به کیفیت ساخت و به خصوص اندازه و نوع آنها دارد.

ریل های رک

ریل رک ها برای سوار کردن قطعات سخت افزاری به کار گرفته می شود. به طور کلی، هر رک به دو ریل برای اینکه بتواند قطعات را به خوبی بر روی خود سوار کند و امنیت آن را به خوبی تضمین کند نیاز دارد. همچنین، ریل ها به کاربران و مصرف کنندگان این امکان را می دهند تا به راحتی و به سرعت به سخت افزار ها و تجهیزات خود دسترسی داشته باشند و در صورت نیاز به آنها سرویس رسانی هایی نظیر تعمیرات یا نظافت را برسانند.

امروزه ریل های رک سرور ها در انواع مختلفی وجود دارند که از جمله آنها می توان به ریل های رک ساکن و بی حرکت، رک محرک، رک های دارای سوراخ های مربعی و انواع دیگر آن اشاره کرد. در میان این ریل ها، محبوب ترین آنها ریل های رک متحرک هستند، چرا که قابلیت جا به جایی داشته و می توانند در موقعیت های مختلفی قرار بگیرند.

نحوه ی کار ریل ها به این صورت است که این ریل ها بر روی رک نصب می شوند، و تجهیزات مورد نظر شما بر روی آنها سوار و نصب می شوند. همچنین برخی از رک ها امکان چرخش را نیز فراهم می کنند که به مسئول مورد نظر این امکان را می دهد تا به قسمت بالا و پایین نیز دسترسی داشته باشد.

رک های U شکل نوع دیگری از ریل ها هستند که توسط کمپانی ها و کارخانه های زیادی ساخته می شوند. ارتفاع این ریک ها معمولا با U بیان می شوند؛ و هر U برابر با 1 و سه چهارم اینچ می باشد. اندازه و سایز این ریل ها بین 1U تا 45U متفاوت است و آنها می توانند وزن هایی برابر با چند صد پوند را تحمل نمایند.

نوشته های مرتبط