تجهیزات شبکه

همه چیز درباره سینی های کابل

همه چیز درباره سینی های کابل

امروزه در قرن بیست و یکم، شبکه و اینترنت جایگاه بسیار ویژه ای نه تنها در زندگی شخصی و روزمره ما، بلکه در زندگی کاری ما پیدا کرده است و تقریبا تمامی کسب و کار ها تا حدی به شبکه محتاج هستند. یکی از مشکلاتی که همیشه در یک شبکه و اتاق سرور (سرور روم) وجود دارد مدیریت کابل هاست. کابل ها به دلیل طول درازی که دارند، اغلب باعث به وجود آمدن بی نظمی در شبکه می شوند. اینجا دقیقا جایی است که سینی های کابل می توانند به کمک ما بیایند.

در این مقاله قصد داریم تا به طور کلی و مفصل درباره چیستی سینی کابل، اجزای تشکیل دهنده آن و انواع آن اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

سینی های کابل چه هستند؟

سینی کابل همانند پلی است که جا به جایی و ورود و خروج انواع کابل شبکه را ممکن می کند، و می تواند از آنها در برابر افزایش دما و خطراتی همانند آتش سوزی جلوگیری و مانع آسیب رسیدن به آنها شود.

سینی کابل اساسا یک روش مدیریت کابل است که در سایز ها و سبک های مختلفی که توسط سازندگان کابل های شبکه طراحی شده است موجود می باشد، که همین امر می تواند باعث ایجاد نظم و از بین بردن بهم ریختگی حاصل از کابل کشی، و ایجاد راحتی در ورود و خروج کابل های جدیدی و قدیمی شود.

سینی کابل می تواند از تمامی کابل ها پشتیبانی کند، مانند:

سینی های کابل معمولا برای مدیریت و رسیدگی به حجم نسبتا زیادی از کابل ها استفاده می شوند تا از آنها محافظت شده و به آنها آسیبی وارد نشود. اکثر کسب و کار های شرکتی و صنعتی از این روش، به عنوان روش جایگزین لوله برق ( یا کاندوئیت) استفاده می کنند، چرا که این روش، روشی ایمن تر و کم هزینه تر است و استفاده از آن آسان تر می باشد.

عناصر سازنده سینی کابل

بسته به نوع سینی کابل، اهداف آن و همچنین کمپانی سازنده ی سینی کابل، اجزا و عناصر مختلفی برای آنها در نظر گرفته و به کار برده می شود. با این حال، عناصر معمول و کلی به کار رفته در سینی های کابل به صورت زیر می باشد:

  • آلومینیوم – سینی های آلومینیومی سبک هستند و به دلیل نسبت خوبی که قدرت آنها به وزنشان دارد مورد استفاده قرار می گیرند. مزیتی که این سینی ها به سینی های دیگر دارند این است که نگهداری از آنها نسبت به انواع مختلف سینی های کابل آسان تر است.
  • فولاد – سینی های فولادی دارای قدرت بالا و هزینه کمی هستند، اما وزن این سنی ها نسبت به سینی آلومینیومی بیشتر می باشد.
  • فولاد ضد زنگ – این سنی ها دارای قدرت بالا و تحمل دمای بسیار بالایی می باشند.
  • انواع سینی های کابل

انواع سینی کابل

سینی کابل انواع مختلفی دارد و بر اساس نوعی که دارند، استفاده های متعدد و مختلفی از این سینی ها می شود. در اینجا برخی از مدل های سینی های کابل را به شما معرفی می کنیم:

نردبان کابل

این نوع از سینی کابل برای مسافت های 12 تا 30 فیت (3 تا 90 متر) را پشتیبانی می کنند. این نوع شناخته شده ترین و پر فروش ترین نوع در میان سینی های کابل هستند، و یکی از دلایل آن این است که این سینی ها به خوبی جریان هوا را از خود عبور می دهند. استاندارد های مختلفی برای عمق این سینی وجود دارد که شامل 150، 300، 450 تا 900 میلی متر می باشد.

مقاله ی مرتبط: استاندارد های روتر خانگی یا broadband

سینی کابل مشبک

این نوع از سینی کابل نیز نوع محبوبی است که با تهویه هوای مناسب و کافی می تواند از انواع مختلف کابل ها پشتیبانی کند. این سینی ها به دو نوع سینی های کابل فلزی و غیر فلزی تقسیم می شود و در عمق های مختلفی وجود دارد.

سینی کابل مش

سینی مش نیز نوع مناسبی از سینی کابل است که معمولا برای کابل های دارای ولتاژ ضعیف تر، همانند کابل های مخابراتی و کابل های فیبر نوری مورد استفاده قرار می گیرند.

سینی کابل ستون فقراتی

این نوع از سینی های کابل می توانند دارای یک یا چند سینی، به همراه پشتیبانی مرکزی یا نصب دیواری باشند که باعث به حداکثر رساندن آزادی شما در خصوص ورود و خروج کابل ها می شود. این سینی نیز از برای کابل هایی استفاده می شود که دارای فشار و ولتاژ ضعیف تر هستند.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *