رادیو میکروتیک LHG 5

برای قیمت تماس بگیرید

رادیو وایرلس میکروتیک SXTsq 5 High Power

برای قیمت تماس بگیرید

رادیو وایرلس میکروتیک SXTsq Lite5

2,800,000 تومان

رادیو وایرلس میکروتیک QRT5

برای قیمت تماس بگیرید

رادیو نت متال 5 میکروتیک RB922UAGS-5HpacD-NM

برای قیمت تماس بگیرید

رادیو وایرلس بیس باکس 5 میکروتیک RB912UAG-5HPnD-OUT

برای قیمت تماس بگیرید

رادیو وایرلس میکروتیک QRT 5 ac

برای قیمت تماس بگیرید

خدمات نصب وایرلس شرکت : 

خدمات نصب و و راه اندازی لینک های وایرلس شرکت شامل راه اندازی انواع لینک رادیویی به صورت point to point یا point to multi point و چتر اینترنت ( اینترنت عمومی) برای مجتمع های اداری و تجاری عمومی در اسرع وقت بوده که جزعیات آن به شرح ذیل می باشد .

1- اعزام کارشناس و امکان سنجی .

2- آنالیز پروژه توسط نرم افزار های مربوطه .

3- بررسی تداخل های فرکانسی و انتخاب بهترین باند فرکانسی .

4- نصب انواع رادیو و دکل .

5- تنظیم انواع لینک های رادیویی و مایکرویو .

6- حفر انواع چاه ارت .

7- بهینه سازی و برقراری امنیت لینک ارتباطی .

8- تامین و تجهیز انواع سخت افزار مرتبط .

فروش رادیوی وایرلس – رادیو وایرلس چیست – قیمت انتن رادیویی – آنتن رادیویی وایرلس – بهترین رادیو وایرلس – فروش آنتن رادیو وایرلس – قیمت رادیو وایرلس میکروتیک  :

 

ارائه مناسب ترین طرح های اجرایی برای شبکه های Point to Point متناسب با بودجه و نیاز مشتریان گرامی از جمله وظایف ماست .

دقت داشته باشید که مهمترین کاری که باید برای افزایش پوشش دهی ارتباط بی سیم انجام داد، نصب یک آنتن External ( خارجی یا جداگانه ) با بهرهٔ (Gain) خوب و ویژگی‌های هدایت سیگنال به یک یا چند جهت است.

در ادامه معروفترین انتن های مورد استفاده در شبکه های کامپیوتری معرفی شده اند :

آنتن های جهت دار (Directional) :

آنتن های جهت دار برای سیستم‌های نقطه به نقطه (point-to-point) و در بعضی مواقع برای سیستم‌های چندنقطه ای (multi-point) به کار می‌روند. اگر سعی دارید از یک نقطه به نقطهٔ دیگر راه یابید، پیشنهاد ما آنتن جهت دار است. انواع آنتن های جهت دار عبارتند از: پنل (panel), یاگی (Yagi)، بک فایر (backfire)، و نوع دیش (dish).

آنتن های همه جهته (Omni-Directional)

این نوع آنتن همان آنتن پایهٔ متداولی است که برای ارسال سیگنال از یک نقطه به چند نقطه به کار می‌رود. از آنتن همه جهته می‌توانید حتی در ماشین خود نیز استفاده کنید. این آنتن می‌تواند به عنوان آنتن اصلی برای توزیع سیگنال به کامپیوتر ها و سایر تجهیزات (مانند پرینتر وایرلس،PDAها و …) استفاده شود.
برای راه اندازی یک سیستم نقطه به نقطه، می‌توانید از دو آنتن همه جهته استفاده کنیم. اما حقیقت این است که وقتی هدف ما ارسال سیگنال از نقطهٔ A به نقطهٔ B است، دلیلی ندارد از آنتن هایی استفاده کنیم که سیگنال ها را به همهٔ جهات توزیع می‌کنند. برای این کار استفاده از آنتن جهت دار گزینهٔ بهتریست. انواع آنتن های همه جهته عبارتند از: همه جهتهٔ عمودی (Vertical Omni)، دام سقفی (Ceiling Dome)، رومیزی های کوچک (Small Desktop)، عمودی های سیار (Mobile Vertical) و Rubber Duck.

نقطه به نقطه (Point-to-Point) :

سیستم‌های نقطه به نقطه معمولاً شامل دو نقطهٔ وایرلس متفاوت، یا اتصال وایرلس از یک ساختمان به ساختمان دیگر می‌شوند. اما هر قانونی، استثنایی هم دارد: یک مسافت طولانی را در نظر بگیرید؛ فرض کنید در یک سر آن، اکسس پوینتی وجود دارد و ادمین سیستم قصد دارد اتصال را با چندین کاربر که در سر دیگر حضور دارند، به اشتراک گذارد. در این صورت با وجود استفاده از آنتن جهت دار، به یک سیستم یک نقطه-به-چند نقطه‌ای (a point to Multi-Point system) مجهز خواهید بود.

یک نقطه-به-چند نقطه (Point-to-Multi point) :

برای اشتراک گذاری شبکهٔ محلی وایرلس (WLAN)، یا تجهیز یک خانه به سیستم وایرلس پرسرعت، از سیستم‌های یک نقطه-به-چند نقطه استفاده می‌شود. این نوع آنتن ها برای اکسس پوینت وایرلس هایی نظیر آنچه در کافی شاپ ها، فرودگاه ها و … دیده می‌شود نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. مکان هایی از این دست که به چنین تجهیزاتی مجهزند، سفری لذت بخش را برای مسافری که دائماً با یک لپ تاپ در آمدوشد است، فراهم می‌کنند.

سیسکو ،یوبی کوییتی  ، میکروتیک ، پراکسیم  و… از معروفترین شرکت های تولید کننده تجهیزات وایرلس در جهان هستند .