فروش رک دیواری
رک دیواری 7 یونیت عمق 45 با درب جانبی کبیر صنعت با فن و پاور ماژول
رک دیواری 9 یونیت عمق 45 با درب جانبی کبیر صنعت با فن و پاور ماژول
رک دیواری 12 یونیت عمق 60 کبیر صنعت با فن و پاور ماژول
قیمت رک ایستاده
رک ایستاده 22 یونیت عمق 60 ، 80 و 100 سانت کبیر صنعت با متعلقات کامل
رک ایستاده 24 یونیت عمق 60 ، 80 و 100 سانت کبیر صنعت با متعلقات کامل
رک ایستاده 30 یونیت عمق 60 ، 80 و 100 سانت کبیر صنعت با متعلقات کامل
رک دیواری
اگر بخواهیم بسیار کوتاه رک شبکه یا Rack را شرح دهیم میتوانیم در یک جمله بگوییم. رک راه اندازی شبکه یک کمد از جنس فلز است که تجهیزات شبکه از جمله استوریج، سویچ روتر و … در آن قرار خواهد گرفت.
Rackها در انواع اندازهها و شکلها قابل انتخاب و ساخت هستند اما فاکتور اصلی آنها با حرف U یا Rack Unit مشخص میشود. هرچه عدد U بالاتر باشد تعداد قطعات بیشتری را میتوان درون Rack جای داد. رکها باعث افزایش کارایی کارکنان و تجهیزات شبکه خواهند شد. نگهداری راحتتر و البته افزایش امنیت قطعات از جمله ویژگیهای Rack بندی مناسب هستند.
همانطور که اشاره کردیم هرچه ارتفاع رک موردنظر بیشتر باشد شما میتوانید تعداد بیشتری تجهیزات درون آن قرار دهید. اما تجهیزاتی همچون UPS،PDU، نگهدارندههای کابل یا سویچهای KVM میتوانند بهصورت عمودی در بسیاری از Rackها نصب شوند. این موضوع در میان کاربران به زیرو یونیت معروف است.
چرا به رک شبکه نیاز داریم؟
دلایل بسیاری برای خرید و استفاده از Rack وجود دارد که در بالا به بسیاری از آنها اشاره کردیم. امنیت بالاتر شبکه در مقابل تهدیدات سختافزاری، هزینه پایینتر سیستمهای خنککننده و عملکرد بهتر آنها در Rack ، مرتب بودن و کارایی بالاتر قطعات و بسیاری از ویژگیهای دیگر میتوانند چند دلیل کاملاً واضح برای خرید و استفاده از رک شبکه برای شما باشد. اما اگر بهطورکلی به نتورک خود نگاه کنید متوجه خواهید شد که عملاً ساخت و مدیریت یک شبکه اطلاعاتی و سرور بدون استفاده از Rackها امکانپذیر نخواهد بود.
خرید رک دیواری
قبل از خرید Rack باید نیاز خود را برای خرید آن مشخص کنید. تعداد تجهیزات و ابعاد آنها از جمله ویژگیهایی هستند که قبل از خرید رک میبایست اندازهگیری شوند. عدم توجه به این نکات در زمان خرید Rack میتواند در آینده مشکلساز باشد. خرید یک Rack بسیار بزرگ که هیچگاه پر نخواهد شد یا خرید یک Rack بسیار کوچک که تجهیزات درون آن جای نگیرد هر دو یک خرید معیوب محسوب خواهند شد.
مورد بعدی که باید به آن توجه کنید نحوه قرارگیری قطعات درون Rack است. بعضی از Rackها دارای پیچومهره برای اتصال و قرارگیری قطعات هستند و بعضی از مدلها نیز تنها دارای شاسی ثابت هستند و امکان تغییر سایز در آنها وجود ندارد. اگر فکر میکنید که در آینده نیازمند تغییر یا جابهجایی هستید قطعاً از مدل دارای قابلیت تغییر استفاده کنید.
به طور کلی می توان موارد ذیل را به عنوان هدف از خرید رک بیان نمود
1- مرتب بودن ظاهر کار
2- افزایش امنیت فیزیکی
3 -افزایش طول عمر تجهیزات شبکه
4 -گردش هوای بهینه
5- جلوگیری از آلودگی صوتی
6- استفاده بهینه از فضا های اداری ، اتاق های سرور و دیتا سنتر ها
7 -دسترسی راحت تر به تجهیزات
واحد سنجش رک و معیار های خرید رک چیست ؟
ارتفاع رک
معیار سنجش رک ، ارتفاع رک بوده و واحد آن یونیت ( اختصاصا U ) است . هر یونیت تقریبا معادل 4.5 سانت می باشد . ارتفاع رک در قیمت رک تاثیر مستقیمی دارد .
عرض رک
بر اساس استاندارد ، تجهیزات پسیو شبکه دارای عرض 19 اینچی ( تقریبا 48 سانت) بوده در حالی که سایر تجهیزات از قبیل DVR ها ، گیرنده های تلویزیونی و … دارای عرض کمتر از 19 اینچ می باشند .
عمق رک
عمق رکها بر اساس دیواری و یا ایستاده بودن آن متفاوت است
- رک های دیواری معمولا با عمق های ۳۲ ، ۴۵ و ۶۰ سانت تولید می شوند . در صورتی که درون رک از تجهیزات امنیتی مانند دستگاه ضبط تصاویر دوربین مدار بسته استفاده می کنید ، عمق ۳۲ برای شما عالی است و در صورتیکه از تجهیزات پسیو شبکه استفاده خواهید کرد ، حتما از عمق ۴۵ و یا ۶۰ سانت استفاده نمائید .
- در رک های ایستاده ، عمق این نوع از رک ها می توانند ۶۰ ، ۸۰ ، ۱۰۰ و ۱۱۰ سانت باشند . از رک های ۶۰ سانتی به عنوان رک های مخابراتی استفاده می شود در حالی که از رک های ۸۰ و ۱۰۰سانتی که از پر مصرف ترین رک های اجرای پسیو شبکه نیز هستند ، برای نگهداری از همه نوع ، تجهیزات شبکه ، استفاده می شود . از رک های ۱۱۰ سانتی صرفا برای استفاده از سرور های رک مونتی با عمق بیش از ۱۰۰ سانت استفاده می شوند .
ضخامت بدنه رک شبکه
به صورت استاندارد از ورق آهن برای ساختن بدن رک ها استفاده می گردد . یک رک استاندارد باید مقاوم در برابر تحمل وزن بالا باشد . ضخامت ورق رک ، در قیمت رک تاثیر مستقیمی دارد .
دریافت سفارش رک شبکه در تعداد بالا در آی تی شبکه :
در ابتدا کارشناسان ما با طرح سوالاتی از خریداران محترم در مورد رک و تجهیزات مورد نیاز ، به آنان در انتخاب بهترین برند و مدل از رک کمک می نمایند و در صورت نیاز (تعداد بالای 100 دستگاه ) با ثبت سفارش اقدام به ساخت رک در گارگاه تولیدی شرکت نموده و در مراحل بعدی محصول مورد نظر را برای خریدار ارسال میکنند. لازم به ذکر است در انبار این شرکت معمولا از هر کدام از رک های دیواری و ایستاده ، تعداد 20 دستگاه آماده فروش روزانه می باشد .
لطفا جهت خرید رک شبکه و یا دریافت مشاوره در خصوص فروش رک و اطلاع از قیمت رک با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمائید :
انواع رکهای شبکه
رکهای شبکه در دو نمونه کلی دیواری و ایستاده تولید میشوند. البته این دودسته بندی بهصورت کلی بوده و تفاوت ظاهری و عملکردی میان مدلها بسیار است. Rackهای دیواری معمولاً در مکانهایی استفاده میشوند که محدودیت فضا وجود دارد، همچنین این Rackها به طور معمول دارای اندازه کوچکتر هستند.
شبکههای کوچک خانگی، تجهیزات Edge (ارتباط دو شبکه) معمولاً در Rackهای دیواری قرار میگیرند. Rackهای دیواری معمولاً دارای یک درب شیشهای از جنس شیشه نشکن هستند و برای حفظ امنیت نیز یک قفل بر روی آنها وجود دارد. این نوع Rackها میتوانند از نوع Single Section یا Double Section باشند.
انواع رک شبکه
به صورت کلی رک ها در 4 فرمت تولید و به بازار عرضه می شوند :
رک ایستاده چیست
رک ایستاده یک رک قدی است که حداقل ارتفاع آن 14یونیت و حداکثر ارتفاع آن 47 و یا 48 یونت می باشد .رک های ایستاده در عمق های 60 ، 80 ، 100 و 110 سانتی تولید می شوند .
رک های ایستاده روی زمین قرار گرفته و معمولا دارای پایه ثابت و یا چرخ و یا هردو می باشند . رک ایستاده دارای سیستم گردش هوایی به این شکل است که هوای خنک از بیرون از رک از قسمت پایین رک وارد رک شده و از قسمت بالای رک و توسط یونیت فن دفع میشود .
رک دیواری چیست
رک دیواری کابینتی است فلزی که روی دیوار بسته می شود . رک دیواری با حداقل ارتفاع 2 یونیت و حداکثر ارتفاع 12 یونیت ساخته شده و از آنها برای نگهداری تجهیزات شبکه در مقیاس کوچکتر استفاده می شود .
رک دیواری می تواند برای استفاده در فضای آزاد نیز تولید گردد ، که به آن رک اوت دور (Out Door) گویند ، این نوع رک قادر است در مقابل باد و باران مقاومت کند .
رک آزمایشگاهی چیست
رک های آزمایشگاهی یا اپن رک (Open Rack) ، یک شاسی رک خالی بوده و فاقد قفسه می باشد بدین صورت که رک فاقد هر گونه درب بوده و عملا رک در دسترس همگان قرار دارد .
از این رک ها معمولا در محیط های آزمایشگاهی و یا آموزشی استفاده می شود که امنیت دسترسی و سیستم سرمایشی رک ، مد نظر کاربران رک نمی باشد . این رک ها دارای چرخ بوده و عموما پرتابل بودن رک مد نظر کاربران می باشد .
رک سرور چیست
رک سرور ، رک ایستاده ای خوش ساخت با بدنه ای قوی می باشد ، به طوری که ، به راحتی بتواند ، وزن های بالایی در حدود 600 تا 800 کیلو گرم را بدون دفرمه شدن تحمل نماید .
این رکها به گونهای طراحی شدهاند که قابلیت ایستایی مناسب ، تحمل وزن زیاد و گردش هوای بهینه ، از عمده ترین مزایای اصلی رک سرور می باشند .
نمونه Single آن دارای سوراخهایی در قسمت بالا و پایین Rack هستند که محل ورود و خروج کابل خواهد بود. اما در مدل Double علاوه بر این دو قسمت، دربی در قسمت پشتی نیز تعبیه شده است. در این مدل خود رک بر روی دو ریل به دیوار متصل خواهد شد که امکان بازشدن و چرخش 100 درجهای را فراهم میکند. از این ویژگی میتوان برای اتصال سوئیچ سیسکو هایی که ماژولهایی در قسمت پشتی خود دارند استفاده کرد.
Rack ایستاده نیز عملکردی مشابه دارد. اما قطعاً این مدل با اندازه بزرگتر، فضای بیشتری را نیز طلب خواهد کرد. این نوع رکها به علت امکان اضافهکردن چندین دستگاه و ماژول در میان دیتاسنترها و مکانهایی که نیاز به استفاده از تعداد زیادی تجهیزات شبکه است، بیشتر مورداستفاده قرار میگیرد. تحمل وزن زیاد، امکان استفاده از Rack با اندازه 47U و بیشتر، امکان نصب چندین فن و ماژول پاور با تعداد پورت زیاد و … از جمله ویژگیهای رکهای ایستاده هستند.
قیمت انواع رک شبکه
قیمت انواع Rack بسته به تجهیزات قرار گرفته در آن بسیار متفاوت است، از برند Rack گرفته تا اندازه و ویژگیهای خاص میتواند بر روی قیمت نهایی Rack تأثیرگذار باشند. رکها میتوانند از نمونه کاملاً ساده و بدون تجهیزات جانبی تا مدلهای پریمیوم تولید و عرضه شوند. وجود فنهای بسیار باکیفیت، سینیهای مخصوص با قابلیت اتصال فن، گیرههای مدیریت کابل فلزی کانالهای اضافی جهت هدایت کابل، محافظ مودم، قفسههای کشویی و بسیاری از ویژگیهای دیگر میتوانند بر روی قیمت Rackهای شبکه تأثیرگذار باشند.
قیمت رک دیواری
همانطور که اشاره کردیم رکهای شبکه از انواع مختلف و با قیمتهای متفاوتی عرضه میشوند. علاوه بر ویژگیهای خاص و مدلهای با طراحی و اندازههای مخصوص میتوان قیمت Rackها را به دو نمونه متفاوت تقسیم کرد.
رکهای آماده دیواری از جمله Rackهای ارزانقیمت نسبت به مدلهای دیگر هستند. این رکها با امکان قرارگیری 2 تا 4 ماژول درون خود بیشتر برای شبکههای کوچک استفاده میشوند. این Rackها معمولاً در مدلهای دارای ویژگیهای خاص نیز، به قیمت یک رک 47U نزدیک نمیشوند. پس اگر محدودیت بودجه دارید یا نیاز جدی به یک Rack بزرگ ندارید این نمونهها میتوانند انتخاب مناسبی برای شما باشند.
نمونههای ایستاده اما چون در اندازههای بزرگتر و در تعداد بالاتر تولید میشوند قیمت بالاتری دارند. ویژگیهای همچون جعبه توزیع برق AC، داکتهای مدیریت کابل، قفسه کشویی، کانال اضافی هدایت کابل، محافظ مودم و بسیاری از ویژگیها و تجهیزات اضافه معمولاً در این نمونهها یافت میشوند که قیمت آن را نیز افزایش خواهند داد.
قبل از خرید Rack حتماً از احتمال ارتقاء و افزایش ظرفیت شبکهای که قسط کانفیگ آن را دارید اطلاع کسب کنید. خرید یک Rack بزرگتر در بسیاری از مواقع میتواند هزینههای آینده شمارا کاهش دهد. اما در نظر داشته باشید انتخاب رکی با واحد U بیش از اندازه بزرگ میتواند علاوه بر اشغال بیهوده فضا، هزینه نگهداری از شبکه را نیز افزایش دهد.
رک شبکه دیواری
همانطور که گفتیم رکهای دارای نمونههای ایستاده و دیواری هستند. Rackهای دیواری که شاید در برخی از منازل نیز وجود داشته باشند معمولاً برای شبکههای کوچک استفاده میشوند. هرچند مدلهای بزرگتر آنها نیز وجود دارد اما تحمل وزن پایینتر نسبت به Rack ایستاده استفاده آنها را در شبکههای متوسط روبهبالا با مشکل مواجه خواهد کرد.
حداکثر اندازه موجود رک کابل شبکه دیواری 9U است، عمق معمول این Rackها نیز به طور متوسط 35، 45 یا 60 سانتیمتر خواهد بود. بسیاری از نمونههای Rack 9 یونیت دارای قابلیت دسترسی از طرفین نیز هستند. مدلهای حرفهایتر امکان چرخش تا 100 درجه را نیز برای دسترسی به پشت Rack امکانپذیر میکنند.
دلایل اهمیت رک شبکه
قطعاً استفاده از یک Rack مناسب شبکهای که مشغول پایهریزی و کانفیگ آن هستید اهمیت بسیاری خواهد داشت. نظم یکی از عواملی است که شما را از سردرگمیهای آینده نجات خواهد داد. اینکه بدانید کدام سویچ در کدام Rack قرار گرفته یا هر Rack متعلق به چه بخش از شبکه شماست میتواند بسیار کاربردی واقع شود.
یکی دیگر از دلایل اهمیت رک شبکه امنیت بالاتر شبکه شما است. تقریباً تمامی Rackهای استاندارد دارای قفلهای دسترسی هستند که میتواند از نظر فیزیکی شبکه شما را امن کند. محدودکردن دسترسی کارمندان تازهوارد شما به بخشهای حساس یکی از نکاتی است که در زمان نصب Rack و پیکربندی شبکه باید مدنظر قرار دهید.
عامل دیگر برای استفاده از Rack ، مدیریت دقیق سیستم خنککننده و تهویه اتاق سرور یا فقط خود رک است. تمامی Rackها دارای سیستم ورود و خروج هوا هستند و با مدیریت و یکپارچهسازی ورود و خروج هوای Rackها میتوانید سیستم خنک خود را مدیریت کرده و در نتیجه هزینه آن را نیز کاهش دهید.
انواع متعلقات Rack شبکه
شما میتواند انواع مختلفی از متعلقات رک را برای تلفن های تحت شبکه خود تهیه کنید. از جمله استانداردترین آنها میتوان به پاور ماژول Rack ، سینی، درب مشبک، فن، بلانک پنل، لایت پنل، مدیریت کابل و … اشاره کرد.
بهوسیله پاور ماژول میتوانید انرژی موردنیاز قطعات درون Rack را تأمین نمایید. بدنه این ماژول از جنس فلز بوده و در نمونه افقی (پورت محدود تا 9 عدد) و عمودی (تا 35 پورت) بهراحتی قابلخرید و اتصال خواهد بود. سینی Rack با وجود سادگی یکی از مهمترین قطعات موجود در Rack شماست، این نوع سینی در نو نمونه ثابت و کشویی (متحرک) قابل انتخاب است.
هرچند تمامی Rackها دارای در و قفل معمولی هستند. اما قطعاً اگر بخش حساسی از سانترال تحت شبکه خود را درون یک رک قرار میدهید خرید یک در مشبک نشکن با قفل ویژه میتواند انتخاب عاقلانهای نسبت به درب ساده موجود در رک باشد.
بهوسیله بلنک پنل میتوانید فضای خالی داخل Rack را پرکرده تا از آسیب به بقیه تجهیزات جلوگیری کنید، لایت پنل Rack نیز میتواند نورپردازی جهت دیدن داخل رک و انجام تعمیرات و تغییرات را راحتتر کند. ابزار بسیاری زیادی نیز برای مدیریت کابل وجود دارد که میتوانید از آنها برای تمیز و مرتب نگهداشتن کابلهای خود استفاده نمایید.
برندهای معتبر رک شبکه
از میان انبوه زیادی از برندهای تولیدکننده Rackهای شبکه میتوان به نامهای آشنایی همچون Eaton, Upsite Tech, Server Tech PDU, Chatsworth, Zonit Power, Belkin, Tripp Lite, Hewlett Packard و Austin Hughes اشاره کرد.
سوالات متداول رک شبکه دیواری
اگر بخواهیم بسیار کوتاه رک شبکه یا Rack را شرح دهیم میتوانیم در یک جمله بگوییم. رک شبکه یک کمد از جنس فلز است که تجهیزات شبکه از جمله استوریج، سویچ روتر و … در آن قرار خواهد گرفت.
Rackها در انواع اندازهها و شکلها قابل انتخاب و ساخت هستند اما فاکتور اصلی آنها با حرف U یا Rack Unit مشخص میشود. هرچه عدد U بالاتر باشد تعداد قطعات بیشتری را میتوان درون Rack جای داد.
رکهای شبکه در دو نمونه کلی دیواری و ایستاده تولید میشوند. البته این دودسته بندی بهصورت کلی بوده و تفاوت ظاهری و عملکردی میان مدلها بسیار است. Rackهای دیواری معمولاً در مکانهایی استفاده میشوند که محدودیت فضا وجود دارد، همچنین این Rackها به طور معمول دارای اندازه کوچکتر هستند.
شبکههای کوچک خانگی، تجهیزات Edge (ارتباط دو شبکه) معمولاً در Rackهای دیواری قرار میگیرند. Rackهای دیواری معمولاً دارای یک درب شیشهای از جنس شیشه نشکن هستند و برای حفظ امنیت نیز یک قفل بر روی آنها وجود دارد. این نوع Rackها میتوانند از نوع Single Section یا Double Section باشند.
همانطور که گفتیم رکهای دارای نمونههای ایستاده و دیواری هستند. Rackهای دیواری که شاید در برخی از منازل نیز وجود داشته باشند معمولاً برای شبکههای کوچک استفاده میشوند. هرچند مدلهای بزرگتر آنها نیز وجود دارد اما تحمل وزن پایینتر نسبت به Rack ایستاده استفاده آنها را در شبکههای متوسط روبهبالا با مشکل مواجه خواهد کرد.