تلفن voip
تلفن voip یکی از تجهیزات بسیار کاربردی برای برقراری ارتباط صوتی و تصویری در بستر اینترنت می باشد که از نظر قابلیت های پیاده سازی شده در آنها تنوع زیادی وجود دارد. این تجهیزات که توسط برندهای مختلفی ارائه میشوند، شرایطی را فراهم می کنند تا سیگنال های آنالوگ صوت و تصویر به دیجیتال تبدیل شده و بین شبکه های مختلف انتقال پیدا کنند. آی تی شبکه؛ ارائه دهنده تجهیزات سخت افزاری شبکه در ادامه تمام آنچه لازم است درباره تلفن های voip، قیمت و موارد مهم در خرید آنها و همچنین محدودیت های موجود در این شیوه برقراری ارتباط را شرح خواهد داد.
برقراری ارتباط های صوتی و تصویری در دنیای امروز اهمیت بسیار زیادی داشته و می توان گفت بخش جدایی ناپذیر از زندگی شده اند. با توسعه اینترنت و دسترسی آسان به آن از نقاط مختلف دنیا، به مرور باعث شده تا نحوه برقراری ارتباطات با تغییراتی مواجه شوند. یکی از تغییرات بسیار کاربردی در این حوزه، انتقال صوت و تصویر بر بستر اینترنت یا ip می باشد که اصطلاحا به آن voip گفته میشود.
تلفن voip نوع خاصی از دستگاه های نلفن می باشند که برخلاف تلفن های سنتی به خطوط مخابرات متصل نمی شوند. این دستگاه ها در شبکه کامپیوتری قرار گرفته و تمام جا به جایی سیگنال های دیجیتالی صوت و تصویر را با استفاده از اینترنت انجام می دهند. این تلفن ها از نظر قابلیت ها و همچنین برند تولید کننده دارای تنوع بالایی بوده و متناسب با نوع شبکه و تعداد دستگاه های موجود در آن می توان گزینه های مناسب را خریداری نمود.
یکی از مهم ترین ویژگی های این تلفن ها، عدم نیاز به کابل کشی های مجزا و متعدد بین کامپیوتر و لپ تاپ و سایر تجهیزات پسیو شبکه و پریز تلفن می باشد. به همین دلیل از نظر اقتصادی تا حد زیادی می تواند موثر واقع شود. علاوه براین، تنها یک خط تلفن pstn برای برقراری ارتباط با اینترنت در شبکه لازم می باشد که این کساله نیز می تواند بر کاهش هزینه ها تاثیر چشمگیری داشته باشد.
ویپ چیست ؟
ویپ (voip) به معنای انتقال صدا بر بستر شبکه می باشد . به بیان بسیار ساده ، سیستم ویپ ، عبارت است از سانترال تلفن تحت شبکه . در این روش صدا صرفا از طریق بستر شبکه های کامپیوتری انتقال یافته و نیاز به کابل کشی شبکه های تلفن نیست . در این روش به جای دستگاه های سانترال نسل قدیمی ، همچون پاناسونیک ( که دارای ضعف های بسیاری ، علی الخصوص در زمینه سرویس های جدید بودند ) ، از سانترال های IP یا اصطلاحا تحت شبکه استفاده می کنند . در این روش ، سانترال ip می تواند به صورت سخت افزاری و یا نرم افزاری ارائه گردد .
مطلب پیشنهادی : مزایای ویپ و امکانات ویپ
دسته بندی تجهیزات ویپ ( تجهیزات voip )
در سیستم های ویپ ، تجهیزات ویپ فراوانی استفاده می گردند . تجهیزات voip را به صورت کلی می توان به 5 دسته اصلی تقسیم نمود .
تلفن تحت شبکه یا آی پی فون یا گوشی ویپ
تلفن تحت شبکه ، زیر مجموعه تجهیزات voip ، یک دستگاه کامپیوتر کوچک به شکل تلفن می باشد . این دستگاه در داخل شبکه های کامپیوتری نقش گیرنده و ارسال کننده صدا را ایفا می نمایند . معروف ترین برند های تلفن تحت شبکه در ایران عبارتند از : یالینک (یلینک ) ، گرند استریم ، سیسکو ، فنویل و نیوراک .
گوشی های ویپ زیر مجموعه تجهیزات voip را می توان از نظر نوع ارتباط به دسته های ، با سیم و بی سیم و از نظر کارکرد می توان به گوشی های ساده ، مدیریتی تصویری و گوشی مخصوص اتاق کنفرانس تقسیم نمود . در ادامه به معرفی بسیار اجمالی هر کدام می پردازیم :
تلفن تحت شبکه ساده
یک گوشی بسیار ساده است که معمولا یک یا دو خطه می باشد . این گوشی می تواند یک نمایشگر کوچک سیاه و سفید هم داشته باشد .
آی پی فون مدیریتی
یک گوشی پیشرفته با صفحه نمایش رنگی و امکان برقراری کنفرانس صوتی و تصویری می باشد . گوشی های مدیریتی می توانند تعداد زیادی خط داشته باشند .
گوشی ویپ مخصوص اتاق کنفرانس
یک دستگاه گوشی به شکل ستاره دریایی است و وظیفه آن صرفا کنفرانس صوتی است . از این دستگاه در اتاق های کنفرانس استفاده می شود . این دستگاه دارای میکروفون و اسپیکر تقویت شده ای می باشد .
گیتوی ویپ یا مبدل ویپ ؟
گیتوی ویپ بین خط تلفن و سانترال IP قرار می گیرد . وظیفه گیت وی ویپ عبارت است از تبدیل سیگنال دیجیتال به آنالوگ و برعکس .
همان طور که می دانیم ، سیگنال بر روی خطوط تلفن به صورت آنالوگ می باشد در حالی که سیگنال بر روی تجهیزات کامپیوتری ( در اینجا منظور سانترال IP می باشد ) به صورت دیجیتال ( همان صفر و یک معروف ) می باشد . برای تبدیل سیگنال آنالوگ وارده از خط تلفن شهری به کامپیوتر نیاز به تبدیل سیگنال داریم که توسط گیتوی ویپ صورت می گیرد .
معروف ترین برند های گیت وی در ایران عبارتند از : گیتوی نیوراک و گیت وی گرند استریم
گیت وی های ویپ زیر مجموعه تجهیزات voip به چهار دسته تقسیم می کنند : گیتوی FXO ، گیتوی FXS ، گیتوی GSM و گیتوی E1 . در ادامه به معرفی بسیار اجمالی هر کدام می پردازیم :
گیت وی FXO
گیت وی fxo ، مبدلی برای تبدیل خطوط شهری می باشد . گیتوی fxo مابین سرور ویپ و خطوط شهری قرار می گیرد . گیت وی fxo در مدل های 1 ،2 ،4 ،8 ، 16 ،24 ،48 و 96 پورت در بازار یافت می شوند .
همانطور که بیان شد گیت وی fxo ملزم به تبدیل خط انالوگ شهری به دیجیتال است در این میان ، این گیت وی fxo خوب ، موظف است بسیاری از مشکلات این تبدیل از جمله : اکوی خط ( بازگشت صدا ) ، جیتر بافر ( تاخیر صدا ) و … را مرتفع نماید .
ورودی گیتوی fxo ، سیم زوج تلفنی با پورت RJ11 ( به تعداد خطوط موجود و پورت های دستگاه ) و خروجی این دستگاه صرفا یک یا دو پورت شبکه است . این دستگاه ها با سرعت 10/100 و یا 10/100/1000 به سوئیچ شبکه شما متصل می گردند .
گیت وی FXS
گیت وی fxs ، مبدلی برای تبدیل تلفن های قدیمی به تلفن های تحت شبکه می باشد . گیتوی fxs مابین سرور ویپ و تلفن های آنالوگ قدیمی قرار می گیرد . گیت وی fxs در مدل های 1 ،2 ،4 ،8 ، 16 ،24 ،48 و 96 پورت در بازار یافت می شوند . گیتوی fxs وقتی کاربرد پیدا می کند که نخواهیم هزینه های تعویض تلفن های قدیمی به تلفن های تحت شبکه را پرداخت نماییم .
این مسئله وقتی مهم می شود که در پروژه ای تعداد بالایی از تلفن های آنالوگ قدیمی را داشته باشیم و به علت صرفه جویی در هزینه نخواهیم هزینه تعویض تلفن ها را پرداخت نماییم .
گیتوی های fxs دارای بوق بوده و می توانند برق مورد نیاز دستگاه های تلفن قدیمی را تامین نمایند .
ورودی گیتوی fxs ، سیم تلفنی با پورت RJ11 ( به تعداد تلفن های موجود و پورت های دستگاه ) و خروجی این دستگاه صرفا یک یا دو پورت شبکه است . این دستگاه ها با سرعت 10/100 و یا 10/100/1000 به سوئیچ شبکه شما متصل می گردند .
گیت وی GSM
گیت وی GSM ، مبدلی برای تبدیل سیگنال سیم کارت تلفن همراه به سیگنال دیجیتال است . در برخی از شرکت ها ، به جای استفاده از خطوط عادی شهری از سیم کارت استفاده می شوند . در این صورت برای اتصال این سیم کارت ها به سیستم ویپ ، از گیت وی GSM استفاده می کنیم .
گیتوی های GSM را می توان با ظرفیت 1 سیم کارت الی 48 سیم کارت در بازار پیدا کرد . این گیتوی ها دارای خشاب ورودی سیم کارت و آنتن می باشند . گیت وی GSM می تواند از تمامی سیم کارت های رایج کشور حمایت کند .
ورودی گیتوی GSM ، سیم کارت ( به تعداد موردنیاز و پورت های دستگاه ) و خروجی این دستگاه صرفا یک یا دو پورت شبکه است . این دستگاه ها با سرعت 10/100 و یا 10/100/1000 به سوئیچ سیسکو شبکه شما متصل می گردند .
گیت وی E1
گیت وی E1 ، مبدلی برای تبدیل خطوط شهری دیجیتالی دریافتی از مخابرات است . خطوط دیجیتالی مخابراتی شامل خطوط 4 رقمی و 5 رقمی موجود در بازار هستند که اصطلاحا E1 گویند .
این خطوط به خاطر ماهیت دیجیتالی شان ، دارای کیفیتی به مراتب بالاتر نسب به خطوط تلفن آنالوگ شهری هستند .
هر کانال E1 شامل 32 خط تلفن می باشند که صرفا 30 خط آن قابل استفاده می باشند . به عبارت ساده ، هنگامی که شما یک خط E1 را از مخابرات تهیه می کنید ، انگار 30 خط تلفن با امکان مکالمه همزمان را از مخابرات تهیه فرموده اید . شماره های این خط می توانند 4 ، 5 و یا 8 رقمی باشند .
گیتوی E1 را می توان با ظرفیت های 1 ،2 و 4 پورت در بازار پیدا کرد .
ورودی گیت وی E1 ، وابسطه به سیاست مخابرات ، معمولا پورت شبکه و خروجی گیتوی E1 صرفا یک یا دو پورت شبکه است . این دستگاه ها با سرعت 10/100 و یا 10/100/1000 به سوئیچ راه اندازی شبکه کامپیوتر شما متصل می گردند .
سانترال تحت شبکه یا سانترال IP یا مرکز تماس IP
سانترال تحت شبکه دستگاهی سخت افزاری و یا نرم افزاری بوده که به عنوان سانترال تلفن در قلب سیستم تلفنی voip شما انجام وظیفه می نماید .
سانترال IP یا مرکز تماس IP ، به عنوان یک سرویس دهنده داخل شبکه های کامپیوتری شما انجام وظیفه نموده و معمولا وظیفه نگهداری و مدیریت این سیستم بر عهده مدیر شبکه شما خواهد بود .
سانترال تحت شبکه امکانات بسیاری تحت عنوان خدمات ویپ به کاربران ارائه می کنند . سانترال تحت شبکه زیر مجموعه تجهیزات ویپ را به دو صورت نرم افزاری و سخت افزاری می توان در بازار پیدا نمود . که در ادامه به معرفی اجمالی انها می پردازیم :
سانترال تحت شبکه نرم افزاری
سانترال های نرم افزاری با توجه با لایسنس شان به دو دسته open source و close source تقسیم می شوند . از سانترال های close source موجود در بازار می توان به CME و CUCM سیسکو اشاره نمود که برای راه اندازی آنها شما نیاز به تهیه لایسنس معتبر می باشید .
ماهیت سانترال های open source عموما Asterisk می باشند .ISO های مختلفی از استریسک در بازار موجود بوده که از معروف ترین آنها می توان به Free PBX ، Elastix و Issable اشاره نمود .
همان طور که بیان شد ، ماهیت سانترال های نرم افزاری تحت شبکه اپن سورس ، استریسک می باشند . ایزو های استریسک همه گی بر روی لینوکس نصب شده و نقش یک سرویس دهنده در شبکه را ایفا می کنند .
چنانکه دارای تعداد زیادی کاربر تلفن در شبکه هستید قطعا شما باید از سانترال تحت شبکه نرم افزاری استفاده نمائید .
سانترال تحت شبکه سخت افزاری
برخی از شرکت های با استفاده از هسته استریسک شروع به ایجاد سخت افزاری اختصاصی ( Appliance ) برای خود نموده اند . این شرکت ها ، با ترکیب گیت وی ها E1 / fxo / fxs و استریسک نسبت به تولید دستگاه های سخت افزاری برای خود نموده اند .
شرکت های گرنداستریم و نیوراک از معروف ترین شرکت های تولید کننده این آپلاینس ها در جهان هستند . سانترال های سخت افزاری برای محیط های کوچک ، تا حرفه ای پیشنهاد می گردند .
هدست تلفن یا هدست ویپ ؟
هدست تلفن ویپ ، زیر مجموعه تجهیزات voip ، یک هدست برای اتصال به کامپیوتر و یا تلفن تحت شبکه می باشد . فرق این هدست کامپیوتر با هدست های معمولی موجود در بازار خاصیت نویز گیری قوی آن هدست ها می باشد .
این هدست ها قادرند ، تا 95% از نویز محیط اطراف را از میکروفن هدست گرفته و اجازه انتقال این نویز و همهمه را به طرف مخاطب تماس ندهند . هدست های تلفن ویپ در دو مدل تک گوش و دو گوش در بازار یافت می شوند .
بدنه هدست های ویپ از پلاستیک بسیار منعطف و جنس میکروفن آنها هم ترکیبی از فلز و پلاستیک منعطف ساخته می شوند . میکروفن این هدست ها قابلیت گردش تا 330 درجه را به کاربر می دهند .
معمولا بدنه هدست اجازه کوچک یا بزرگ شدن را به صورت کشویی به کاربر می دهند ( متناسب با نیاز آقایان و بانوان و با توجه به حجم مو و شکل سر ) .
معروف ترین برند های هدست ویپ در ایران ، هدست VT و هدست yealink می باشند .
کارت استریسک یا کارت تلفنی ویپ
کارت استریسک ، زیر مجموعه تجهیزات ویپ می باشد . وظیفه کارت استریسک و یا کارت تلفن ویپ به مانند گیت وی ویپ می باشد و به مانند آن موظف به تبدیل سیگنال دیجیتال به آنالوگ و برعکس می باشند . این کارت ها در فرمت های PCI و PCIe در بازار موجود بوده و شما بسطه به کامپیوتری که می خواهید روی آن نصب کنید می توانید نوع کارت را انتخاب نمائید .
فرق گیت وی های ویپ با کارت های استریسک صرفا در بکار گیری آنها می باشند . نصب گیتوی های ویپ نسبت به نصب کارت های استریسک راحتر بوده ولی دوام کارت های استریسک نسبت به گیتوی های ویپ بالاتر است . همچنین ، گیتوی های ویپ می توانند بسیار دور تر از سرور اصلی قرار گرفته و در مقدار کابل کشی های شبکه و سیم تلفن صرفه جویی ایجاد نمایند .
کارت های استریسک نیز به مانند گیتوی های ویپ به چهار دسته تقسیم می شوند : کارت FXO ، کارت FXS ، کارت GSM و کارت E1 .
معروف ترین برند کارت تلفنی
استریسک در ایران برند سنگوما می باشد .
بیشترین سوالات سرچ شده در گوگل
- چه تجهیزاتی برای VoIP مورد نیاز است؟
برای اینکه یک سیستم تلفن VoIP کار کند، باید یک مودم و روتر داشته باشید که بخشی از تنظیمات اینترنت فعلی شما هستند. کاربران از هر دستگاهی که نرم افزار تماس شما دانلود شده است، تماس برقرار می کنند. این دستگاه می تواند یک گوشی هوشمند، لپ تاپ یا دسکتاپ باشد. همچنین می توانید از طریق تلفن VoIP تماس برقرار کنید
چه چیزی باید در مورد VoIP بدانم؟
VoIP امکان برقراری تماسهای تلفنی معمولی از طریق اینترنت را با تمام گزینههایی که معمولاً سیستمهای PBX سنتی کسبوکار از آن بهره میبرند، از جمله پست صوتی، انتظار تماس، ارسال تماس، تماس کنفرانسی، شناسه تماسگیرنده و موارد دیگر را میدهد. علاوه بر این، نرم افزار VoIP به خوبی با رایانه های رومیزی برای استفاده به عنوان \”نرم افزار\” ادغام می شود.
- چرا VoIP اینقدر خوب است؟سیستم ویپ از بستر شبکه برای انتقال صورت استفاده می کند یعنی عملا بسته های صوت به صورت دیجیتالی منتقل می شوند بنابرین دارای کیفیت بسیار بالایی هستند .
امکانات تلفن voip
همان طور که اشاره شد، هدف اصلی از قرار گرفتن تلفن های voip در شبکه، انتقال صوت و تصویر بر بستر اینترنت می باشد. با توجه به استقبال بسیار زیاد از این تجهیزات به مرور برندهای مختلف قابلیت های گوناگونی را برای آنها پیاده سازی نموده اند. از جمله قابلیت ها و امکانات پیاده سازی شده بر روی این تلفن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- برقراری تماس های صوتی با قیمت بسیار ارزان در بستر اینترنت
- برقراری تماس های تصویری با کیفیت مطلوب
- قابلیت برقراری ویدئو کنفرانس
- امکان ارسال فکس
- گزارش گیری بر اساس فاکتورهای مختلف
- قابلیت تنظیم پاسخگویی به تماس ها بر اساس ساعات اداری و کاری
- اختصاص دادن آوای انتظار
- ایجاد صف انتظار با توجه به سیاست های مدیریتی
- امکان ارسال پیام های صوتی به ایمیل
- ذخیره سازی و دریافت پیام های صوتی
- ضبط مکالمات به منظور مدیریت بهتر شبکه و رفع موانع و غیره
موارد فوق از جمله امکانات پیاده سازی شده بر روی دستگاه های تلفن voip می باشند که در اغلب آنها وجود دارد. برندهای معتبری همچون سیسکو قابلیت های بیشتری را بر روی محصولات خود ارائه داده اند که می تواند شرایط بهتری را برای استفاده از آنها در شبکه های کامپیوتری فراهم نمایند.
محدودیت های voip
در صورت پیاده سازی نادرست و طراحی بد این سیستم ، به یکی از نقاط بحرانی کار و تجارت شما تبدیل خواهد شد ، بنابرین با ید در انتخاب شرکت های پیاده سازی کننده به شدت دقت نمود و شرکتی را انتخاب نمود که رزومه قوی در پیاده سازی سیستم های تلفن تحت شبکه داشته باشد .
برای خواندن مطالب درمورد پچ پنل:
راه اندازی تلفن voip
راه اندازی تلفن voip به تجهیزات مختلفی نیاز دارد و پس از طراحی نقشه شبکه می توان فرآیند نصب آنها را انجام داد. با توجه به اینکه شبکه مورد شما تا چه اندازه بزرگ است و چه تجهیزاتی در آن موجود می باشد، شیوه های مختلفی برای استفاده از این تلفن ها وجود دارد. به عنوان مثال، برای راه اندازی تلفن voip در شبکه های کوچک و متوسط، کامیپوترها و سایر تجهیزات ابتدا به تلفن های سخت افزاری voip متصل شده و تلفن به سوئیچpoe وصل میشود. در نهایت سوئیچ های متصل به اینترنت فرآیند انتقال بسته های صوت و دیتا را انجام می دهند.
علاوه براین، در سازمان های بزرگ لازم است اقدامات لازم برای تبدیل شدن خطوط آنالوگ تلفن به دیجیتال انجام شود که این فرآیند را مخابرات انجام می دهد. سپس شرکت های ارائه دهنده voip اقداماتی همچون ارائه گیت وی را انجام می دهند و از این طریق امکان برقراری ارتباطات تلفنی با قیمت ارزان در بستر اینترنت فراهم خواهد شد. لازم به ذکر است که نصب سخت افزارها و انجام تنظیمات نرم افزاری برای راه اندازی این تلفن ها دارای پیچیدگی های زیادی بوده و نیاز به تخصص بالایی دارد.
قیمت تلفن voip
راه اندازی تلفن در بستر اینترنت به شیوه های مختلف نرم افزاری و سخت افزاری قابل انجام می باشد. نرم افزارهای این سیستم ها دارای تنوع بالایی می باشند و اغلب به صورت رایگان در دسترس خواهند بود. اما تجهیزات سخت افزاری آنها که تنوع زیادی دارند، از نظر قیمت متفاوت هستند. قیمت تلفن voip بر اساس چند عامل و فاکتور مهم تعیین می گردد که از مهم ترین آنها می توان به برند تولید کننده و همچنین قابلیت های آنها اشاره نمود.
برندهای نام آشنایی از قبیل سیسکو و yealink مدل های متنوعی از این تجهیزات را ارائه داده اند که از نظر قابلیت ها و امکانات و همچنین قیمت با هم فرق دارند. تعداد sip account، لاین ها، پورت شبکه گیگ، کیفیت صدا، قابلیت اتصال میکروفن، اندازه نمایشگر led، امکان یا عدم امکان نصب بر روی دیوار، سرعت، پشتیبانی از POE، استانداردها و پروتکل های قابل پشتیبانی، پشتیبانی از بلوتوث و غیره همگی از جمله مواردی هستند که بر قیمت نهایی تلفن های ویپ تاثیر زیادی دارند.
علاوه بر موارد فوق، نوسانات نرخ ارز نیز بر قیمت کابل شبکه متری این تجهیزات تاثیرگذار هستند. چون تمام این برندها خارجی بوده و به همین دلیل قوانین گمرکی و نرخ ارز می تواند منجر به افزایش یا کاهش نرخ آنها شود. برای استعلام قیمت روز هر یک از مدل های مختلف این تلفن ها می توانید با کارشناسان فروش آی تی شبکه تماس بگیرید.
تفاوت voip و سانترال
یکی از سوالات رایجی که در زمینه راه اندازی تلفن های تحت شبکه وجود دارد، تفاوت میان VOIP و سانترال است. در حالت کلی نمی توان این دو اصطلاح و مبحث را با هم مقایسه نمود چون در مقابل هم قرار نمیگیرند. تلفن سانترال تحت شبکه به سخت افزارهایی گفته میشود که شرایط ر برای تبدیل یک خط تلفن سنتی به چند خط داخلی فراهم می کند. این در حالیست که ویپ وظیفه تبدیل صوت و تصویر آنالوگ به دیجیتال و انتقال آنها در بستر اینترنت را بر عهده دارد. لذا نمی توان این دو را با هم مقایسه نمود. علاوه براین، در حالت کلی راه اندازی ویپ به دلیل عدم نیاز به تجهیزات سخت افزاری متعدد ارزان تر و سریع تر از راه اندازی سانترال در شبکه می باشد.
خرید تلفن voip
به دلیل تنوع بسیار زیاد این تجهیزات، لازم است در زمان خرید آنها به چند نکته مهم توجه داشته باشید که عبارتند از:
- قابلیت های ارائه شده در طول متن در تمام انواع این تلفن ها موجود نمی باشد. این قابلیت ها با توجه به برند تولید کننده و مدل دستگاه ممکن است متفاوت باشند. لذا در زمان خرید به طور کامل آنچه مد نظرتان می باشد را بررسی نموده و از وجود قابلیت و امکان مورد نظر مطمئن شوید.
- با توجه به میزان بودجه و همچنین شرایط موجود در شبکه، نوع تلفن را به درستی انتخاب کنید. به عنوان مثال، می توان با پرداخت هزینه کمی بیشتر، خرید تلفن VOIP بی سیم را انجام دهید. این تلفن ها منجر به حذف قیمت کابل شبکه متری کشی ها و فراهم ساختن امکان اتصال تجهیزات و دستگاه های مختلف با سرعت بالا به تلفن شوند.
- خدمات پس از فروش این تلفن ها اهمیت بسیار زیادی دارند. لذا پیشنهاد می کنیم از مراکز معتبر خرید خود را انجام دهید.
- سرعت و پهنای باند، تعداد پورت ها و بی سیم یا سیمی بودن تلفن را قبل از خرید به دقت بررسی نمایید و متناسب با شبکه مورد نظر گزینه مناسب را انتخاب کنید.
فروش تجهیزات voip
آی تی شبکه از جمله مراکز معتبر و ارائه دهنده تجهیزات سخت افزاری برای راه اندازی انواع شبکه می باشد که بدون واسطه محصولات مختلف را به نقاط مختلف ایران ارسال می کند. این مجموعه با بهره مندی از کارشناسان و افراد متخصص در زمینه راه اندازی شبکه، مشاوره رایگان قبل از خرید تلفن VOIP و سایر تجهیزات را فراهم نموده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان می توانید از راه های ارتباطی ذکر شده در پایین صفحه استفاده نمایید.
سوالات متداول تلفن voip
تلفن voip چیست؟
برقراری ارتباط های صوتی و تصویری در دنیای امروز اهمیت بسیار زیادی داشته و می توان گفت بخش جدایی ناپذیر از زندگی شده اند
امکانات تلفن voip چیست؟
- برقراری تماس های صوتی با قیمت بسیار ارزان در بستر اینترنت
- برقراری تماس های تصویری با کیفیت مطلوب
- قابلیت برقراری ویدئو کنفرانس
- امکان ارسال فکس
- گزارش گیری بر اساس فاکتورهای مختلف
- قابلیت تنظیم پاسخگویی به تماس ها بر اساس ساعات اداری و کاری
محدودیت های تلفن ویپ چیست ؟
همانطور که در مطالب بالا ذکر شده ، سیستم ویپ دارای امکانات بسیاری بوده و ارزش افزوده بسیاری را برای خریدار به ارمغان خواهد آورد . مهمترین این ارزش افزوده ، می تواند کمک به بحث بازار یابی را بیان نمود .