قیمت سانترال تحت شبکه
قیمت سانترال تحت شبکه
در تعیین قیمت سانترال تحت شبکه چند عامل مهم نقش دارد که از مهم ترین آنها می توان به برند تولید کننده آنها اشاره نمود.
از شناخته شده ترین برندهای تولیدکننده سانترال تحت شبکه سخت افزاری می توان به Sangoma، Yeastar، Panasonic، سیسکو، مایتل اشاره نمود که قابلیت ها و مشخصات فیزیکی در مدل های مختلف آنها با هم تفاوت زیادی دارند. به همین دلیل قیمت های ارائه شده برای هر یک نیز کاملا متفاوت هستند.
با توجه به وارداتی بودن این تجهیزات و تاثیراتی که نرخ ارز بر آنها دارد، پیشنهاد می کنیم برای استعلام قیمت سانترال تحت شبکه با کارشناسان آی تی شبکه تماس بگیرید.
خرید سانترال تحت شبکه
با توجه به تفاوت هایی که در مدل های مختلف IPPBX از نظر مشخصات سخت افزاری و قابلیت ها وجود دارد، لذا در زمان خرید آنها باید جزئیات کامل بررسی شوند.
آی تی شبکه علاوه بر فراهم ساختن امکان خرید سانترال تحت شبکه به صورت اینترنتی از هر نقطه از ایران، جزئیات و اطلاعات دقیقی از هر یک از محصولات نیز ارائه داده است.
علاوه براین، کارشناسان این مجموعه مشاوره رایگان قبل از خرید برای تمام محصولات خود ارائه می دهند.
تلفن سانترال تحت شبکه
تلفن سانترال تحت شبکه در مدل های متنوعی توسط برندهایی همچون پاناسونیک و سیسکو و غیره ارائه شده است. به عنوان مثال، IPPBX مدل UT113 پاناسونیک از دو خط SIP پشتیبانی نموده و نمایشگر آن دارای سه سطر بوده و امکان اتصال آنها به هدست وجود دارد.
توجه داشته باشید که هر یک از تلفن های سانترال تحت شبکه دارای ظرفیت مشخصی از نظر تعداد تماس ورودی و خروجی بوده و بر حسب شرایط محیط مورد نظر باید بتوانید گزینه مناسب را انتخاب نمایید.
سانترال بهتر است یا voip؟
یکی از سوالاتی که زیاد در پرسیده میشود که این است که سانترال های سنتی و قدیمی بهتر هستند یا VOIP؟ برای درک بهتر پاسخ این سوال، لازم است ویژگی ها و محدودیت های موجود در هر یک بررسی شود.
به دلیل عدم نیاز به تجهیزات سخت افزاری گسترده در VOIP، نصب و راه اندازی آنها آسان تر از سانترال های قدیمی می باشند. علاوه براین، ایجاد خطوط داخلی متعدد در بستر شبکه IP بدون محدودیت می باشد، اما در سانترال های قدیمی محدودیت در این زمینه وجود دارد.
انواع سانترال
سیستم های مورد نیاز برای برقراری سانترال تحت شبکه یا IPBX را می توان بر اساس ویژگی های کلی به سه گروه تقسیم بندی نمود که عبارتند از:
- سانترال نرم افزاری: اصلی ترین تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی این نوع از سانترال ها، نرم افزارهای مخصوص از قبیل آستریسک می باشد. این نرم افزارها بر روی سرورهای فیزیکی نصب شده و پس از انجام تنظیمات می توان سانترال را راه اندازی نمود. از مهم ترین مزایای سانترال های مرکزی می توان توسعه آسان و مقرون به صرفه بودن اقتصادی آنها اشاره نمود.
- سانترال ابری: در این گروه از سرورهای مجازی و ابری برای ذخیره سازی اطلاعات استفاده شده و نیاز به تجهیزات سخت افزاری برای این منظور وجود ندارد.
- سانترال ماژولار: این سانترال ها دارای ماژول های متعددی از قبیل FXO، FXS، E1 و GSM می باشد و با توجه به شرایط سازمان و نیازهای آن می توان از ماژول های مختلف استفاده نمود. به عنوان مثال، با ماژول FXO می توان به خطوط تلفن شهری متصل شد و برای اتصال به خطوط دیجیتال پرظرفیت ماژول E1 کاربرد دارد.
- سانترال سخت افزاری: تلفن و تجهیزات مخصوص در این نوع از مراکز تلفن تحت شبکه استفاده شده که از نظر ظرفیت و تعداد تماس های ورودی و خروجی با توجه به مدل آنها تفاوت وجود دارد. لازم به ذکر است که ظرفیت این نوع از سانترال ها از نظر تعداد خطوط داخلی محدود بوده و قابل ارتقا نمی باشند.
وظایف سانترال چیست؟
همان طور که اشاره شد، وظیفه این تجهیزات در مرحله اول فراهم ساختن امکان تبدیل یک خط تلفن مخابراتی به چند خط داخلی می باشد. علاوه براین، چند قابلیت مهم دیگر نیز توسط این مراکز پیاده سازی میشود که عبارتند از:
- ضبط تماس های صوتی بین خطوط داخلی و خارجی
- ارسال و دریافت فکس از طریق اینترنت
- برقراری کنفرانس های صوتی و تصویری
- انتقال مکالمه بین خطوط داخلی مختلف بدون قطع تماس اولیه
- مدیریت تماس ها و پخش صداهای ضبط شده برای پاسخگویی خودکار
- برقرار ساختن پیغام گیر صوتی در شرایط عدم پاسخگویی کاربر
سانترال تحت شبکه
سانترال تحت شبکه یا IP PBX یکی از اصلی ترین تجهیزات سخت افزاری در ادارات و محیط های کاری می باشد که دارای چند شعبه بوده و با تعداد خطوط تلفن محدود، ارتباطات چندگانه برقرار میشود.
به عبارت دیگر، با این تجهیزات می توان یک خط تلفن مخابراتی را به چند خط داخلی تبدیل نمود. آی تی شبکه؛ ارائه دهنده تجهیزات شبکه در ادامه به معرفی IP PBX یا سانترال IP پرداخته و تفاوت های آنها با VOIP و موارد مهم در خرید و تعیین قیمت آنها را بررسی خواهد نمود.
سانترال تحت شبکه چیست؟
سانترال تلفن یا مرکز تلفن یکی از بخش های بسیار مهم در سیستم های مخابراتی قدیمی بود که وظیفه آن به اشتراک گذاری خطوط تلفن مخابراتی می باشد.
در دنیای امروز و با توسعه کسب و کارها، نیاز به برقراری ارتباط بین کارکنان یک سازمان در داخل و بین شعب مختلف و همچنین اتصال تماس تلفنی با سایر افراد و مشتریان کاملا ضروری می باشد. سانترال تحت شبکه (private branch exchange) یا تبادل شعبه خصوصی به تجهیزاتی گفته میشود که چند اقدام مهم را انجام میدهد که عبارتند از:
- تبدیل یک یا چند خط تلفن مخابراتی به تعداد زیادی از خطوط داخلی
- برقرار ساختن امکان تماس بین کارکنان در داخل سازمان بر بستر اینترنت
- برقرار ساختن امکان تماس تلفنی بین کارکنان سازمان بین چند شعبه مختلف بر بستر IP
نکته بسیار مهم اینکه، در تمام این قابلیت ها ارتباطات با شبکه IP یا اینترنت انجام شده و کارکنان سازمان تنها با دسترسی به اینترنت و بدون محدودیت در مکان می توانند به تلفن های داخلی دسترسی داشته باشند. به دلیل عدم نیاز به خطوط تلفنی مخابراتی، استفاده از سانترال تحت شبکه از نظر اقتصادی کاملا مقرون به صرفه می باشد.( برای اطلاعات بیشتر درباره تلفن های تحت شبکه کلیک کنید .
معرفی مرکز تلفن تحت شبکه
معرفی مرکز تلفن تحت شبکه
مرکز تلفن ( PBX )
تلفن به عنوان یک وسیله ارتباطی از دیر باز مورد نیاز تجارت بوده است . با گسترش یک شرکت و افزایش تعداد خطوط تلفن این نیاز هر روز بیشتر و بیشتر مورد توجه قرار گرفته است .
با افزایش خطوط تلفن نیاز به مدیریت و نحوه تخصیص خطوط تلفن به یکی از اصلی ترین دغدغه های شرکت های کوچک تا بزرگ تبدیل شده است . در سال های نخستین ، از نیروی انسانی برای مدیریت و توزیع تماس ها استفاده می شده است تا جایی که به علت افزایش خطوط تلفن و افرایش تعداد تماس ها این موضوع به یک مرز بحرانی و معضل برای تمای شرکت ها تبدیل گردید .
این معضل باعث معرفی دستگاه های سانترال تلفن یا مرکز تلفن گردید که وظیفه آنها مدیریت خطوط تلفن در داخل شرکت ها بدون دخالت نیروی انسانی بود . سانترال تلفن که از آنها به عنوان مرکز تلفن یا (PBX ( Private branch exchange نام برده می شود به صورت کلی دارای امکانات کلی ذیل می باشند :
مدیریت تماس های وارده و خارجه به یک شرکت .
ایحاد ارتباط بین داخلی ها .
ایحاد محدودیت در نحوه استفاده از تلفن ها بین کاربران .
تلفن گویا و منشی تلفنی .
ضبط مکالمات تماس .
امکان ارتقاء و افزایش امکانات.
کاهش هزینه ارتباطی یک سازمان با مدیریت صحیح خطوط تلفن .
تعریف انواع صف تماس .
انواع سانترال تلفن
سانترال های تلفن بر اساس تکنولوژی ساخت به دو دسته تقسیم می شوند .
1- مراکز تلفن نسل قدیمی
در این مراکز تلفن که به صورت کاملا سخت افزاری پیاده سازی می شوند ، مرکز تلفن دارای امکانات بسیار محدودی است و امکان توسعه آن به هر جهت محدود است . فرض کنید شما نیاز مند به راه اندازی سرویس بسیار ساده منشی تلفن هستید و یا به علت توسعه تجارتتان نیاز مند به افزایش ظرفیت تلفن در تعداد خط شهری و یا تعداد داخلی هستید . در این صورت شما مجبور به خرید کارت سخت افزاری و در بدترین حالت تعویض و ارتقاء کل سانترال تلفن خواهید بود. این مراکز تلفن نسبت به نسل های بعدی ارزان تر بوده و از زوج سیم تلفن برای ارتباط تلفنی استفاده می نمایند . معروف ترین این مراکز، مرکز تلفن پاناسونیک می باشند .
2- مراکز تلفن نسل جدید
این مراکز تلفن که جزو به روز ترین مراکز تلفن سانترال در جهان می باشند به عنوان یک سرویس در داخل شبکه های کامپیوتری نصب و راه اندازی می گردند .به این مراکز تلفن نسل جدید ، مرکز تلفن تحت شبکه یا سانترال IP گویند . این مراکز عمدتا به صورت نرم افزاری بوده و دارای قابلیت های بسیاری می باشند که در ادامه به آن خواهیم پرداخت . توسعه و افزایش ظرفیت در این نوع از سانترال ها به راحتی انجام می پذیرد . از معروف ترین شرکت های سازنده این تجهیزات می توان به شرکت های سیسکو ، آوایا و … پرداخت . انتقال صدا در داخل این مراکز به صورت HD و دیجیتالی بوده و شنونده از شنیدین یک صدای با کیفیت بسیار لذت خواهد برد . از جمله امکانات این مراکز تلفن می توان به : تلفن گویا ، منشی تلفنی ، انتقال تماس ، تعریف انواع صف تماس ، انتقال خط تلفن بدون نیاز به درخواست از مخابرات و تعویض شماره تلفن ، راه اندازی کال سنتر ، تعریف ساعات کاری و بسیاری از امکانات واقعا جذاب که نه تنها به عنوان یک مرکز تلفن انجام وظیفه خواهد نمود ، بلکه به سیستم بازاریابی و فروش شما ( در صورتی که نیازمند این موضوع باشید ) بشدت کمک خواهد نمود . این مراکز تلفن با عنایت به توانایی برنامه نویسی ، قادر هستند به سیستم CRM شما ( در صورت وجود ) متصل شده و به شدت در تکریم ارباب رجوع به شما مساعدت نمایند .
آشنایی با مرکز تلفن های تحت شبکه
با افرایش نیاز های صنعت به امکانات جدید تر ، مرکز تلفن سنتی جای خود را به مرکز تلفن تحت شبکه یا سانترال تحت شبکه یا (IP- PBX ( Internet Protocol private branch exchange داد . مرکز تلفن تحت شبکه ، مرکز تلفنی است که در آن به جای استفاده از زوج سیم تلفنی و صدای آنالوگ ، از شبکه های کامپیوتری به عنوان زیرساخت تلفن و از کیفیت صدای دیجیتالی استفاده می شود . به طور خلاصه می توان گفت که مرکز تلفن تحت شبکه ، مرکز تلفن بسیار پیشرفته ای با کلی از امکانات جدید و پاسخ گوی نیاز های جدید صنعت می باشد .
سانترال تحت شبکه یا سانترال IP
سانترال تحت شبکه دستگاهی سخت افزاری و یا نرم افزاری بوده که به عنوان سانترال تلفن در قلب سیستم تلفنی شما انجام وظیفه می کند .
سانترال IP یا سانترال تحت شبکه ، به عنوان یک سرویس دهنده داخل شبکه های کامپیوتری شما انجام وظیفه نموده و معمولا وظیفه نگهداری و مدیریت این سیستم بر عهده مدیر شبکه شما خواهد بود .
سانترال تحت شبکه امکانات بسیاری تحت عنوان خدمات ویپ به کاربران ارائه می کنند . سانترال تحت شبکه زیر مجموعه تجهیزات ویپ را به دو صورت نرم افزاری و سخت افزاری می توان در بازار پیدا نمود . که در ادامه به معرفی اجمالی انها می پردازیم :
1- سانترال تحت شبکه نرم افزاری
سانترال های نرم افزاری با توجه با لایسنس شان به دو دسته open source و close source تقسیم می شوند . از سانترال های close source موجود در بازار می توان به CME و CUCM سیسکو و یا Avaya اشاره نمود که برای راه اندازی آنها شما نیاز به تهیه لایسنس معتبر می باشید . به خاطر تحریم های امریکا ، عملا دسترسی به لایسنس های اصلی این نرم افزار ها در ایران غیر ممکن شده و در اکثر مواقع توسط کرک کردن این نرم افزار ها ، به صورت محدود از این نرم افزار ها استفاده می شود .
ماهیت سانترال های open source عموما Asterisk می باشند .ISO های مختلفی از استریسک در بازار موجود بوده که از معروف ترین آنها می توان به Free PBX ، Elastix و Issable اشاره نمود .
همان طور که بیان شد ، ماهیت سانترال های نرم افزاری تحت شبکه اپن سورس ، استریسک می باشند . ایزو های استریسک همه گی بر روی لینوکس نصب شده و نقش یک سرویس دهنده در شبکه را ایفا می کنند .
این شرکت بر اساس تجربه 7 ساله خود در زمینه راه اندازی سانترال تحت شبکه ها ، نسبت به تولید سانترال ip اختصاصی خود تحت عنوان مرکز تلفن تحت شبکه سورن اقدام نموده است . سانترال تحت شبکه سورن بر اساس تعداد کاربران شبکه و تماس های همزمان ، دارای لایسنس های متفاوتی به بازار عرضه می شود . جهت آشنایی با توانایی های این نرم افزار خدمات ویپ این شرکت را مطالعه فرمائید .
تجربه این شرکت در ایران نشان داده است ، چنانکه دارای تعداد زیادی کاربر تلفن در شبکه هستید قطعا شما باید از سانترال تحت شبکه نرم افزاری استفاده نمائید .
2- سانترال تحت شبکه سخت افزاری
بررخی از شرکت های با استفاده از هسته استریسک شروع به ایجاد سخت افزاری اختصاصی ( Appliance ) برای خود نموده اند . این شرکت ها ، با ترکیب گیت وی ها E1 / fxo / fxs و استریسک نسبت به تولید دستگاه های سخت افزاری برای خود نموده اند .
شرکت های گرنداستریم و نیوراک از معروف ترین شرکت های تولید کننده این آپلاینس ها در جهان هستند . سانترال های سخت افزاری برای محیط های کوچک ، تا حرفه ای پیشنهاد می گردند .
بر این اساس این شرکت نیز اپلاینس ( سخت افزار ) اختصاصی خود را مبتنی بر تجهیزات شرکت معظم HP و به عنوان یک مرکز تلفن تحت شبکه کم ظرفیت به بازار عرضه نموده است .
پبشنهاد می شود جهت آشنایی بیشتر با سخت افزار مورد نیاز در مرکز تلفن تحت شبکه : مقاله تجهیزات ویپ را مطالعه فرمائید .( برای اطلاعات بیشتر در ارتباط با تلفن voip)
مرکزتلفن گرنداستریم UCM6208
برای قیمت تماس بگیریدسانترال گرنداستریم UCM6204
برای قیمت تماس بگیریدسانترال گرنداستریم UCM6202
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM12-4FXO
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM12-8FXO
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM12-8S/4
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM12-2S/2
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM4-2S/2
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM4-2S
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM4-1S/1
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM50-6S/6
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM50-8S/4O
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM50-10S/2
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM50-12S
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM50-8FXO
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM20-4FXO
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM20-4S
برای قیمت تماس بگیریدسانترال نیوراک OM20-2S/2
برای قیمت تماس بگیریدسوالات متداول سانترال تحت شبکه
- ضبط تماس های صوتی بین خطوط داخلی و خارجی
- ارسال و دریافت فکس از طریق اینترنت