تجهیزات شبکه

تصمیم شرکت سیسکو برای استفاده از هوش مصنوعی در دیتاسنتر ها

شرکت سیسکو

شرکت سیسکو اخیرا برنامه ی سیسکو لایو (Cisco Live) را تکمیل کرده است که در آن، مدیر این شرکت یعنی چاک رابینز (Chuck Robbins) اطلاعات جالبی درباره تلاش های این شرکت برای بهبود دیتاسنتر ها را به اشتراک گذاشت.

سیسکو سالیان سال است که به عنوان یک شرکت شناخته شده در زمینه تکنولوژی مشغول به کار بوده است و در پیشرفت های بسیاری در زمینه تکنولوژی نقش داشته است و از استاندارد های بالایی برخوردار است. آنها اخیرا قصد دارند تا استراتژی های جدیدی را وارد دیتاسنتر های خود کنند.

استفاده از این تکنولوژی به ماشین های پیشرفته این اجازه را می دهد تا یاد بگیرند که چطور بر روی دیتا های مختلف در دیتاسنتر نظارت کنند، و همچنین چطور تصمیمات هوشمندانه ای برای عملکرد تجهیزات شبکه بگیرند.

این امر که به ماشین ها اجازه دهیم تا از ماشین های دیگر یاد بگیرند می توانند تغییرات مهمی را ایجاد کند، و راه حل های مناسب و کارآمدی برای مدیریت دیتاسنتر ها به وجود بیاورد. این تکنولوژی می تواند برای شرکت های مختلفی نظیر شرکت سیسکو که دیتاسنتر های زیادی در مکان های مختلف دارند بسیار کارآمد باشد و در آینده مزایای زیادی داشته باشد.

اولین قدم شرکت سیسکو

اولین قدم برای ممکن ساختن این تکنولوژی Intersight نام دارد. Intersight یک سیستم مدیریت و اتوماسیون بر پایه خدمات ابری است که قرار است در سیستم های محاسبات متحد (Unified Computing system) و Hyperflex آنها استفاده شود. استفاده از این تکنولوژی ها به منظور بهبود مدیریت چرخه زندگی سرور ها استفاده می شود، و همچنین یک مکان مشخص را برای جمع آوری و نظارت بر روی سیستم ها در فضای ابری ایجاد می کند.

قدم دوم: Project Starship

به منظور تکمیل سیستم های Intersight، شرکت سیسکو برنامه ای چند ساله به نام Project Starship را در پیش گرفته است. هدف Cisco این پروژه این است که اتوماسیون مدیریت دیتاسنتر ها را افزایش داده و در نهایت به خود مدیریتی دیتاسنتر ها برسد.

این سیستم قادر خواهد بود تا مشکلات احتمالی را تشخیص داده، و پیش از اینکه مشکل جدی ای برای کاربران و مشتریان به وجود بیاید، تیم های مورد نظر را به منظور تعمیر یا تعویض سخت افزار ها با خبر کند.

از دست ندهید: انواع کابل های شبکه

سیستم هایی که عملکرد مناسبی ندارند از حالت فعال یا Active خارج می شوند تا مشکل آنها پیدا و برطرف شود. اما شاید مهم ترین عملکرد این سیستم این باشد که دیتاسنتر این قابلیت را خواهد داشت تا درخواست ها برای سرویس ها و درخواست ها را آلانیز کرده، و تشخیص دهد که چطور می توان به آنها به بهترین نحو پاسخ داد، و بر اساس این اطلاعات منابع را به آن اختصاص دهد.

آینده دیتاسنتر ها

اگرچه این پروژه ها هنوز مخصوص شرکت سیسکو است، اما انتظار می رود که دیگر شرکت ها نیز از این ایده ی بسیار کارآمد و به صرفه استفاده کنند. در صورتی که این پروژه موفقیت آمیز باشد، سیسکو ممکن است آن را به نام خود ثبت کند حق فروش بگیرد، و یا آن را به عنوان یک سرویس به دیگر دیتاسنتر ها ارائه کند.

امروزه بسیاری از کمپانی های بزرگ و کوچک دائما درحال نوآوری هستند این مسئله باعث می شود تا پیشرفت ها و بهبود های زیادی در این صنعت به وجود بیاید که می تواند برای همه ی شرکت های مشغول در این زمینه مفید باشد.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *