تجهیزات شبکه

چه تعداد سرور برای کسب و کار نیاز است؟

چه تعداد سرور برای کسب و کار مورد نیاز است؟

انتخاب سرور برای کسب و کار

من به چه تعداد سرور برای کسب و کار خود نیاز دارم؟ این سوال در ابتدا سوال ساده ای به نظر می رسد؛ برای کاربران بیشتر سرور های بیشتر، و برای کاربران کمتر سرور های کمتر.
اگر چه این سوال آسان به نظر می رسد، اما هنگامی که می خواهید به این سوال پاسخ دهید متوجه می شوید که حل این مسئله سخت تر از آن است که به نظر می رسد. حل آن به خصوص زمانی که از برخی فاکتور ها مانند تعداد دقیق کارکنان فعلی و آینده خبر نداشته باشید سخت تر خواهد بود.
در حقیقت، نکات بسیاری وجود دارد که هنگام تصمیم گیری برای تعداد دقیق سرور برای کسب و کار ها باید در نظر بگیرید. در این مقاله قصد داریم تا فاکتور ها و نکاتی که هنگام گرفتن این تصمیم باید مدنظر داشته باشید را به شما معرفی کنیم.

تعریف سرور ها

پیش از اینکه تصمیم بگیرید که به چه تعداد سرور برای کسب و کار نیاز دارید، باید ابتدا موارد پایه در خصوص اینکه سرور چیست و چکار می کند را بدانید.
سرور اساسا یک کامپیوتر است که اطلاعات و دیتا را با استفاده از شبکه به دیگر کامپیوتر های متصل به خود می فرستند و منابع شبکه را مدیریت می کند. سرور ها به دستگاه های مختلفی متصل می شوند و به آنها این امکان را می دهند تا اطلاعات مختلف را به اشتراک گذاشته و به نرم افزار دسترسی داشته باشند.
شما می توانید برای تامین قدرت پردازش، ذخیره سازی اطلاعات و دیتا، سرویس های بک آپ گیری از دیتا و یا ساخت یک موقعیت مرکزی برای مدیریت دیتا استفاده کنید. در اکثر مواقع یک سرور برای کسب و کار به گونه ای طراحی می شود که دارای حافظه و قدرت پردازش بالایی داشته باشد.
آنها طراحی شده اند تا به صورت 24 ساعته در هفت روز هفته کار کنند و پایداری بالایی داشته باشند، چرا که وجود آنها برای وجود خدمات آی تی ضروری است.

انواع سرور ها

شما می توانید از سرور های مختلف برای عملکرد های مختلف استفاده کنید. در برخی کسب و کار های کوچک و متوسط، یک سرور می تواند به تنهایی تمامی امور کامپیوتری مورد نیاز آن کسب و کار را برطرف نماید. دیگر کسب و کار ها ممکن است یک سرور را برای یک کار خاص، مثلا مدیریت ایمیل ها یا پردازش محاسبات پیچیده کامپیوتری به کار بگیرند.

شما همچنین می توانید هنگام انتخاب سرور برای کسب و کار خود، میان یک سرور فیزیکی و سرور ابری بر اساس نیاز های خود انتخاب کنید.
سرور اختصاصی یا فیزیکی نیازمند فضا برای نگه داشتن سخت افزار های شما و منابع آی تی و مدیریت آن است.

اما با استفاده از یک سرور ابری، شخص یا کمپانی دیگری سخت افزار ها را مدیریت می کند و به شما این امکان را می دهد تا با استفاده از اتصال اینترنت به سرور خود دسترسی داشته باشید.
پیشنهاد می کنیم حتما برای اطلاعات بیشتر و دقیق تر در خصوص این دو سرور مقاله مقایسه سرور اختصاصی و سرور ابری را مطالعه نمایید.

نکاتی که برای خرید سرور باید به آنها توجه کنید

با توجه به اهمیت سرور در یک شبکه، چطور می توان در خرید سرور موفق عمل کرد؟ در این قسمت نکاتی که باید هنگام خرید یک سرور به آنها توجه کنید را برای شما ذکر کرده ایم. این نکات شامل موارد زیر می باشد:

نحوه کار سرور ها

یکی از مسائل مهمی که هنگام خرید یک سرور برای کسب و کار باید به آنها توجه کنید نحوه عملکرد سرور است. دانستن کار هایی که سرور شما قرار است انجام دهد، برای فهمیدن اینکه به چه توانایی و قدرتی نیاز دارید ضروری است.

برخی از افراد بیشتر به RAM قوی تر نیاز دارند، درحالی که برخی دیگر نیازشان به فضای هارد بسیار بیشتر است. همچنین برخی دیگر از سرور خود می خواهند تا محاسبات و پردازش های قوی را انجام دهد که در این صورت قدرت CPU مورد توجه آنها خواهد بود.

به عنوان مثال، اگر شما قصد دارید از سرور خود برای پشتیبانی و بک آپ گیری از اطلاعات و فایل ها استفاده کنید، در این صورت به فضای ذخیره سازی بیشتری نیاز خواهید داشت و بهتر است به دنبال سروری باشید که ظرفیت هارد درایو آن بیشتر است.

تعداد کاربران سرور برای کسب و کار

تعداد کاربران

تعداد کاربرانی که از یک سرور استفاده می کنند یکی دیگر از فاکتور های بسیار مهم، به خصوص برای سرور هایی است که در برخی اوقات تعداد زیادی از کاربران از آن استفاده می کنند ( برای مثال سرور هایی که در میزبانی وب از آنها استفاده می شود).
شما باید هنگام خرید یک سرور برای کسب و کار خود، مطمئن شوید که دستگاه مورد نظر می تواند از پس پردازش امور کاربران شما بر بیاید.
برای مثال، اگر شما برای وبسایت خود سرور مناسبی خریداری نکنید، و تعداد بازدید کننده های وبسایت شما افزایش پیدا کند، ممکن است وبسایت شما کند شود یا تا زمانی که تعداد بازدید های لحظه ای آن کمتر نشده است به کلی از کار بی افتد.

پشتیبانی و قطعات یدکی

نکته ی دیگری که هنگام خرید سرور باید به آن توجه کنید این است که سرور مورد نظر قدرت این را داشته باشد که به صورت پایدار، و گاها بدون وقفه برای چند روز به کار خود ادامه دهد تا خدمات و سرویسی که ارائه می دهد به خوبی در دسترس باشد.

این عملکرد در اکثر مواقع برای موفقیت یک کسب و کار بسیار حیاتی می باشد. به همین دلیل است که معمولا سرور ها دارای قطعات یدکی متفاوتی می باشند که در داخل آنها قرار گرفته است تا اگر زمانی یکی از قطعات آنها از کار افتاد، دیگری به جای آن شروع به کار کند و سیستم به کار خود ادامه دهد.
این قطعات یدکی می توانند شامل هارد درایو یدکی، پردازنده ها و یا منابع برقی یدکی باشند. بهتر است هنگام خرید سرور در خصوص این قطعات نیز از فروشنده خود سوال کنید.

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *